Let me introduce myself.

MIAMAI is een interieurontwerp studio gebaseerd in Meerssen. 

Ik ben Niki, het gezicht achter MIAMAI. Ik geniet van de wereld om me heen. Ik ben dan ook altijd en overal inspiratie aan het op doen. Ik ben enorm sfeergevoelig en kleur, culturen en (ver)licht(ing) maken me blij.

Van jongs af aan heb ik een passie voor interieur en ben ik altijd al bezig geweest met het combineren van mooie elementen in mijn omgeving, om dit samen te laten smelten tot een prachtig geheel. Door het volgen van een opleiding tot Interieurontwerper kan ik met gedegen kennis en liefde voor het vak een uitgebreid interieuradvies voor jou verzorgen.

Waarschijnlijk heb jij mooie plaatjes gevonden op Pinterest of weet je qua sfeer heel goed wat jij graag zou willen in je interieur, maar weet je niet hoe je jouw beelden moet samenbrengen in jouw thuis.

Ik deel mijn passie graag met jou en help je vol overgave met het vertalen uit je hoofd, in je interieur! Natuurlijk met net dat extra creatieve zetje vanuit mijn kant.

P.s. Mia & Mai zijn de voornamen van mijn oma's. Ik ben trots dat zij op deze manier de basis vormen voor mijn bedrijf :-)