MIAMAI

Zakelijk interieuradvies van ontwerp tot uitvoering

Het interieur van je bedrijfsruimte is van essentieel belang voor de branding van je bedrijf. Het weerspiegelt de kernwaarden, visie en karakter van je merk. Een goed doordacht interieurontwerp communiceert je merkidentiteit op een consistente en krachtige manier, trekt klanten aan en vergroot de betrokkenheid van medewerkers. Bovendien kan het een onderscheidend element zijn ten opzichte van de concurrentie. Bij MIAMAI begrijpen we het belang van interieur voor branding en staan we klaar om je te helpen een uniek interieur te creëren dat perfect past bij je merk.

MIAMAI biedt zakelijk interieuradvies van ontwerp tot uitvoering. Dit kan de inrichting van een kantoorpand zijn, maar ook het interieurontwerp van een restaurant of wellness. Een interieurontwerp op maat biedt talloze voordelen. Het weerspiegelt de kernwaarden, visie en karakter van je merk, waardoor klanten een band kunnen creëren met je bedrijf. Een goed doordacht interieur kan je merk onderscheidend maken en een blijvende indruk achterlaten.

De expertise van MIAMAI

Een doordacht interieurontwerp kan de workflow optimaliseren en de creativiteit stimuleren, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer en tevredenheid onder medewerkers. Als ervaren interieurontwerpers weten we precies hoe we de juiste sfeer kunnen creëren die aansluit bij jouw merk en branding. Kleurgebruik, verlichting, meubilair en decoratie spelen een belangrijke rol bij het opbouwen van de gewenste werkomgeving. We werken met zorgvuldig gekozen materialen om de juiste uitstraling te bereiken voor jouw bedrijfspand.

Onze specifiek samengestelde zakelijke pakketten

Wij hebben twee pakketten samengesteld die kunnen aansluiten bij jouw zakelijke wensen en behoeften. Met ons pakket "(Be)leef je merk!" gaan we samen aan de slag om jouw concept sterker te maken en we willen jou ondersteunen bij het realiseren van je visie. Voor bedrijven die al een solide basis hebben qua indeling en meubilair, maar behoefte hebben aan een opfrissing, bieden wij het pakket "Time for something new" aan. Wij geloven dat de juiste werkomgeving een grote invloed kan hebben op de productiviteit, tevredenheid en het imago van je bedrijf. Met onze expertise op het gebied van interieurontwerp en inrichting, kunnen we een nieuwe look creëren die de merkidentiteit weerspiegelt en een positieve indruk achterlaat bij zowel medewerkers als klanten.

Ben jij klaar om je merkidentiteit te versterken?

Bij MIAMAI geloven we dat het interieur van jouw bedrijfsruimte de sleutel is tot het versterken van je merkidentiteit en het creëren van een inspirerende werkomgeving. Met onze pakketten "(Be)leef je merk!" en "Time for something new" bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw kantoor branding. MIAMAI wil graag de styling van het kantoor met de branding voor je doen, waarbij we meedenken bij, bijvoorbeeld, kantoormeubels en accessoires. Neem vandaag nog telefonisch of per e-mail contact met ons op, of laat een bericht achter. Ontdek hoe MIAMAI jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen met ons zakelijk interieuradvies van ontwerp tot uitvoering.(Be)leef je merk!
Compleet interieurontwerp

(Be)leef je merk!

Met dit uitgebreide pakket gaan we samen aan de slag om jouw concept nog sterker te maken. We begrijpen dat een groeiend bedrijf specifieke uitdagingen met zich meebrengt, en we willen jou ondersteunen bij het realiseren van je visie. Of het nu gaat om het optimaliseren van je werkruimte, het verbeteren van de workflow of het creëren van een inspirerende omgeving, wij hebben de expertise en creativiteit om je te helpen. Samen zetten we jouw bedrijf op de kaart en zorgen we ervoor dat je omgeving volledig aansluit bij je ambitieuze plannen.

Time for something new
Basis advies

Time for something new

Ons tweede pakket is ideaal voor bedrijven die al een solide basis hebben qua indeling en meubilair, maar behoefte hebben aan een frisse wind in hun pand. Als je merkt dat je meubels klaar zijn voor vervanging en je de sfeer mist in je werkruimte, dan staan wij voor je klaar. We geloven dat de juiste ambiance een grote invloed kan hebben op de productiviteit, tevredenheid en het imago van je bedrijf. Met onze expertise op het gebied van interieurontwerp en inrichting, kunnen we een nieuwe look creëren die de identiteit van je bedrijf weerspiegelt en een positieve indruk achterlaat bij zowel medewerkers als klanten.

Gebruik maken van onze zakelijke diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op