Kennismaking online
Tijdens deze kennismaking leren we elkaar kennen om te bekijken waar jullie merk voor staat, wat jullie willen uitstralen en wat jullie graag veranderd willen hebben qua interieur. Op basis hiervan wordt de offerte gemaakt en besproken.
Concept & ontwerp
Hier komt de merkbeleving en het interieurontwerp samen. Nadat bekend is welk pakket er afgenomen gaat worden kom ik naar locatie om alle details te bespreken. Na enkele weken zal het ontwerp gepresenteerd worden en uiteraard achteraf bijgeschaafd worden waar nodig. In dit ontwerp zit het volgende:

Stylinghandboek met daarin:
• De merkbeleving (visie, missie, kleuren, kernwaarden etc) van het bedrijf samengevat en hoe i dit wil doorvertalen in het interieur
• Kleurtoepassing
• Stalenbundel met advieskleuren en materialen
• Maatwerkmeubel (max. 1 ontwerp, mogelijk tot upsell extra ontwerp)
• Meubelplan
• Tips en tricks

Eindpresentatie met achteraf verwerking van feedback en aanleveren digitaal stylinghandboek.
Optioneel: uitvoering (incl. volledige begeleiding)
Realisatiefase! Er wordt door ons een planning gemaakt van elk uit te voeren onderdeel en we stellen het vakteam samen in overleg. Tijdens deze periode is MIAMAI aanspreekpunt en wordt jij als klant volledig ontzorgt. Het enige waar ik je af en toe bij nodig heb is het maken van bepaalde detailkeuzes. Uiteraard hou wordt je tussentijds op de hoogte van ontwikkelingen gehouden van ontwikkelingen.
Finishing touch
Wanneer de ruwbouw ver klaar is wordt er een stylingplan gemaakt, om zo het ontwerp helemaal af te maken en de puntjes op de I te zetten. Ook hierbij staat de merkidentiteit uiteraard centraal. Branding is key!
Interesse in een zakelijke interieuradvies?

Vraag een intake aan!