MIAMAI

Pakketten

MIAMAI is dé interieurontwerper met de juiste expertise

Welkom bij MIAMAI, dé plek waar jouw interieurdromen werkelijkheid worden. Als ervaren interieurstylist voor particuliere klanten bieden we een breed scala aan diensten, om jouw huis stijlvol door ons te laten inrichten. Je kunt er bij MIAMAI vanuit gaan dat ze jouw woning om weten te toveren naar een plek waar jouw smaak en voorkeuren centraal staan. Kleuren, verlichting, texturen en accessoires spelen een ontzettend belangrijk rol in het ontwerpen van uw interieur. Als interieurontwerpers weten we precies hoe we deze elementen op elkaar kunnen afstemmen om een sfeer te creëren die volledig aansluit bij uw woonwensen.

Verschillende pakketten voor iedere behoefte

We bieden drie verschillende pakketten aan die kunnen worden afgestemd op jouw wensen. Het eerste pakket, 'From scratch to WOW! - Compleet Interieuradvies', is ideaal voor de (nieuwe) huiseigenaren die van plan zijn hun nieuwe woning te laten renoveren en inrichten. Samen creëren we een praktische en prachtige woonruimte, waarbij we rekening houden met jouw voorkeuren. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste materialen en afwerkingen, zodat jouw droomhuis werkelijkheid wordt. Het tweede pakket, 'Time for a change - Interieuradvies', is gericht op diegenen die al een goede basis hebben qua indeling, maar behoefte hebben aan grote veranderingen. Je kunt de meeste gebruikte kamers in jouw huis laten inrichten door ons! Met een frisse blik, nieuwe inspiratie en stijlvolle ideeën creëren we een huiselijke sfeer die perfect aansluit bij jouw wensen.

Mis je nog net die wow-factor?

Heb je al een mooi ingericht interieur, maar mis je nog dat ene speciale accent om het af te maken? Dan is het derde pakket, 'Finishing touch - Stylingplan', precies waar je naar op zoek bent. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om je te helpen bij het kiezen van de juiste meubelstukken, verlichting, kleuren en materialen om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Bij MIAMAI vinden wij het belangrijk dat jouw stijl en wensen goed naar voren komen in je woning.

Van jouw huis je favoriete omgeving maken waar je mooie herinneringen maakt met je gezin?

Bij MIAMAI streven we ernaar om je interieurwensen tot leven te brengen en jouw huis om te toveren tot een plek waar je je helemaal thuis voelt. Als huisstylist voor particuliere klanten bieden we diverse pakketten aan, speciaal ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat elk project, van concept tot uitvoering, met zorg en aandacht wordt behandeld. Wil je het interieur van je huis door ons laten ontwerpen en inrichten? Neem vandaag nog telefonisch of per e-mail contact met ons op of laat een bericht achter, en ontdek hoe MIAMAI jou kan helpen om jouw interieurwensen werkelijkheid te laten worden.

From scratch to WOW!
Compleet interieuradvies

From scratch to WOW!

Het eerste pakket is ontworpen voor diegenen die gaan verhuizen of een grootschalige renovatie van hun huidige huis plannen. We begrijpen dat dit een spannende, maar vaak ook overweldigende tijd kan zijn. Met onze expertise en ervaring begeleiden we je graag bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om het creëren van een functionele en esthetisch aantrekkelijke indeling, het kiezen van de juiste materialen en afwerkingen, of het ontwerpen van ruimtes die perfect passen bij jouw levensstijl, wij staan voor je klaar om je droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Time for a change
Interieuradvies

Time for a change

Het tweede pakket is speciaal ontworpen voor diegenen die al een solide basis hebben qua indeling, maar behoefte hebben aan grote veranderingen. Als je het gevoel hebt dat je huis een frisse wind nodig heeft, zijn wij er om je te helpen. Of het nu gaat om het herinrichten van je woonkamer, keuken, slaapkamer of andere ruimtes, wij brengen nieuwe inspiratie en stijl in je interieur. Samen creëren we een harmonieuze en vernieuwde sfeer die perfect aansluit bij jouw smaak en persoonlijkheid.

Finishing touch
Stylingplan

Finishing touch

Het derde pakket is gericht op styling. Dit is ideaal voor diegenen die al een mooie basis hebben qua indeling, vloer en andere structurele elementen, maar behoefte hebben aan advies op het gebied van meubels, verlichting, kleuren en materialen. Als je net dat ene speciale accent zoekt om je interieur compleet te maken, staan wij voor je klaar. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte meubelstukken, het vinden van de juiste verlichting om de juiste sfeer te creëren, en het selecteren van kleuren en materialen die je interieur naar een hoger niveau tillen.

Gebruik maken van onze particuliere diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op