Kennismaking online
Tijdens deze kennismaking leren we elkaar kennen om te kijken wat zijn jullie wensen zijn en hoe ik jullie hiermee zou kunnen helpen. Op basis hiervan wordt na dit gesprek de offerte opgesteld, waarop jullie kunnen beslissen of we samen van start gaan.
Persoonlijke intakesessie op locatie inclusief moodboard
Deze meeting vindt plaats bij jullie op locatie. We bekijken de ruimtes en stemmen verdere details af. Ook zullen we op dit moment samen een moodboard maken. Hoe we dit doen? Laat je verrassen..
Presentatie voorlopig ontwerp
De eerste versie van het ontwerp wordt gepresenteerd! Er wordt een goed beeld geschetst van de richting die we uit (kunnen) gaan. Deze tussenpresentatie bestaat uit een materialen-, meubel- en (eventueel) verlichtingsvoorstel en wordt samen met de verschillende mogelijkheden van de indelingsplattegrond gepresenteerd. Tijdens de presentatie bepalen we welke indeling het meest geschikt is en is er uiteraard ruimte voor overleg en feedback, zodat we kunnen bijsturen waar nodig.
Eindpresentatie stylinghandboek
Na verwerking van feedback vanuit het voorlopig ontwerp en het verder uitwerken van jullie ontwerp met 3D visuals, presenteren wij tijdens de eindpresentatie het complete plan. We nemen jullie mee in onze gedachtegang met alle details, zodat jullie exact weten waar jullie (of wij) mee aan de slag kunnen.

De presentatie bevat een compleet stylinghandboek, met daarin:
• 2D Indelingsplattegrond (max. 3 indelingsopties)
• 3D plattegrond (max. 2 indelingen)
• Kleurtoepassing
• Stalenbundel met advieskleuren en materialen
• Maatwerkmeubel (max. 2 ontwerpen)
• Meubelplan
• Verlichtingsplan incl. plattegrond
• Accessoires (incl sfeerbeelden)
• Tips en tricks
Nazorg
Na de eindpresentatie verwerken wij nog de eventuele feedback, waarnaar jullie het stylinghandboek digitaal en geprint toegestuurd krijgen. Uiteraard staan wij altijd klaar voor vragen achteraf. Wij zijn pas tevreden als alles volledig naar wens is.
Optioneel: volledige begeleiding in de realisatiefase.
Wij nemen al het werk uit handen! Van planning, tot contacten met leveranciers en controles op locatie; wij zijn aanspreekpunt tijdens de volledige uitvoering van jullie interieurplan. Sit back, and relax!
Interesse in het compleet interieuradvies pakket?

Vraag een intake aan!